Saturday, March 27, 2010

New Release, New Concept

Yay, KARA, T-ara, SNSD, After School masing masing dah keluar dengan single terbaru dan dan dan dengan concept yang baru!(Exited)

SNSD- Run Devil Run


Konsep kali ni lebih sexy,berbanding dengan oh! dulu. Walaupun masa persembahan di music bank ada yang pengsan, rambut palsu tercabut (HAHAHA) but still they deliver a fantastic performance.

After School-Let's Go & BANG!
Single baru, konsep baru, dan ahli baru! Memperkenalkan ahli baru After School, Lizzy.Konsep kali ni lebih sexy and chicky. Menggunakan 2 konsep yang berbeza dalam tema yang sama After School telah menunjukkan kelainan dengan bermain drum dalam konsep Let's Go! Memang cool.. Dan lagu terbaru BANG! yang best dan best untuk dengar.

KARA-LupinKara macam biasa dengan konsep sexy mereka. Tahniah untuk KARA sebab Lupin menjadi juara carta Music Bank 3minggu berturut-turut vs 2pm dan T-ara. Pewwitt, pewwitt.

T-ara-I Go Crazy Because Of YouDianggotai dengan 6 hot members, T-ara tampil dengan persembahan yang berbeza di Music Bank dengan tarian 'Glow-in-the-Dark". Hahaha. Single terbaru mereka berbeza dengan Bo Peep Bo Beep, kali ni lebih sexy juga.

Okeh, dah tau single terbaru mereka? Apa lagi jom lah DOWNLOAD!
Untuk MV setiap satu sila layari laman web Youtube.
Tq.

No comments:

Post a Comment